afroego

Alla inlägg under juli 2010

Av afroego - 14 juli 2010 10:25

  

Har i några få dagar testat Garnier Caffeine Eye Roll-on. Den ska fungera mot påsar och mörka ringar kring ögonen. Och jag tycker verkligen om den, och jag tror faktiskt jag ser en liten skillnad redan. Den är som en liten roll-on som alltid tycks vara kall och det är jätteskönt för ögonen speciellt nu när det är så varmt! Har en kompis som har testat den samtidigt som mig, och på henne så syns verkligen skillnaden, så jag antar att hur fort det går är individuellt. Men jag tycker att, eftersom huden kring ögonen är så känslig, man borde försöka hitta någon speciell ögonkräm som man tycker om, och jag tror faktiskt att jag tänker hålla mig till den här!


Den verkar kosta strax över hundralappen för en sån här flaska... 

Glöm inte att tävla!!Avslutad


Av afroego - 13 juli 2010 18:39

Jag förstår att besöksantalet går ner dagar som dessa när det är fruktansvärt varmt och fint väder... Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera, men för nu får jag visa vad jag köpte på stan. Ett linne och en kofta (på rea) från H&M. Tycker att puder-rosa blir så fint mot mörk hy...



Glöm inte att tävla!!!Avslutad

Av afroego - 12 juli 2010 11:46


Om jag inte har helt fel så är det snart dags för den första sommarjobbslönen att trilla in för vissa, så jag tänkte att det känns helt rätt i tiden för er att få tävla om en 20% rabatt på valfritt plagg på JC!

Det jag vill att ni ska göra är att att ta en bild på en outfit ni har på er som på något sätt är kopplad till Afrika. Glöm nu inte att det är HELA Afrika vi pratar om här, från Tunisien till Sydafrika. Det kan vara ett armband, ett mönster, en outfit som var med på en resa till Afrika, vad som helst - var kreativ!


Bifoga bilden, skriv namn och hemadress (skriv även ner bloggadress om du har en blogg), förklara kopplingen till Afrika om den inte är jättetydlig, och maila det till afroego@live.se senast på Fredag 16/7.


Vinnaren får rabatten hemskickad och presenteras här i bloggen på Lördag  med sin bild och eventuell bloggadress.  


Lycka till!! :D Avslutad!

Av afroego - 11 juli 2010 18:27

Känns som att en sommarkväll kan spenderas på sämre sätt, jag och en vän var nämligen på Sofis Modes sommarturné. Vi hade jättekul och fick goodiebags, igen!! Så här såg lördagen ut i några bilder bilder; 

  Ola sjöng ny låt   Vi åt mat. (FRUKTANSVÄRT GOTT!!)

Jag och Sofi själv  


Utöver det här så var det modevisning, tävlingar och annat skoj. Tack igen Sofi! 

Av afroego - 10 juli 2010 14:31

Tänkte dela med mig av hur jag brukar fixa mina sommartår, för få saker kan jämföras med att gå barfota i sanden på sommaren!  1. Först och främst brukar jag använda plasthandskar! Detta vill jag verkligen poängtera eftersom det är fruktansvärt smart när man redan har målade naglar och man ska ta bort nagellack från tårna utan att förstöra lacket på fingrarna. Då brukar jag använda bomull med nagellacksborttagningsmedlet (världens längsta ord?).

2. Sedan målar jag på två lager av en snygg färg som får torka mellan varven. Jag brukar måla ganska fritt, alltså inte bry mig om det kommer utanför. För i steg...
3. ...så tar jag bort resterna med tops innan jag...

4. ... målar på topplacket! :)  

Av afroego - 9 juli 2010 17:39

Jag har verkligen försökt vara emot allt vad gatufesten i Sundsvall är, men idag gick det inte. Det var fantastiskt väder, fantastiskt sällskap och jag fick en fantastiskt fin goodiebag från Sofis Mode! Vilket strålande humör man blev på!

Den innehöll följande; 

          


Tack Sofi! 

Av afroego - 7 juli 2010 11:19

Nu var det dags att köpa ett nytt nagellacksborttagningsmedel och jag trodde att jag köpte det gamla vanliga från h&m med Vitamin E, men ack så fel jag hade! Den här stod bredvid den vanliga som brukar ha rosa kork, men jag trdde bara att det var en ny flaska. Hur som helst så upptäckte jag medan jag tog bort nagellacket att den luktade lite annorlunda och när jag hade tagit bort helt och naglarna var torra så luktade dem fantastiskt!! Alltså någon söt och fruktig doft! Väldigt kul att upptäcka, speciellt när det inte står något alls på flaskan. 

Men, till det jag egentligen skulle rekommendera; 10 sekunders-regeln! Testa att fylla en bomullstuss med aceton och sedan trycka den mot nageln i 10 sekunder! Då försvinner det mycket lättare och man behöver knappt gnugga alls! 


  

Av afroego - 6 juli 2010 15:02

  

Ett vanligt förekommande fenomen är "masken". Även jag har burit den, men försöker numera att låta bli. Så jag tänkte dela med mig av ett bra tips på hur man upptäcker den innan man lämnar hemmets trygga väggar - En digitalkamera! Jag har märkt att man ofta inte vet att man har "masken" på sig förrän man fångas på ett kort och ögonblicket är förevigat.... Inte så kul... Men det jag brukar göra är alltså att ta en bild på mig själv med blixt för att upptäcka eventuella skavanker. Det är faktiskt väldigt praktiskt för man vet exakt hur man ser ut på bild och slipper otrevliga överaskningar. Testa! 

Ett annat toppen tips är att sminka sig i solljus om du ska vara ute på dagen och inomhusljus om du ska vara inne! Så självklart ändå...

Translate

Sök i bloggen

Twitter! (NEW)

Bloglovin'

bloglovin bloglovin

Kontakt

afroego@live.se

Fråga!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Fråga mig

18 besvarade frågor

RSS

Omröstning

Vad läser du helst om i den här bloggen?
 Afrohår
 Mode
 Kändisar
 Skönhet
 Personligt (om mig)

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards