afroego

Alla inlägg den 4 januari 2012

Av afroego - 4 januari 2012 22:03



Okej mina vänner. Detta kit fick jag från min sväris. Jag vet inte hur mycket jag kan brodera ut, men jag tror det räcker ganska bra om jag säger att det är FANTASTISKT! Men för tydlighetens skulle tar vi det produkt för produkt.


Schampo: Som ni vet brukar jag inte schamponera mitt hår. Men för testets skull så gjorde jag det. Schampot luktade gott, men lite unisex på något sätt. MEN, det gjorde sitt jobb och gjorde håret rent!


Balsamet: Balsamet luktade på npgot sätt mjukare och "gräddigare" än Schampot. Definitivt till det bättre. Det var lätt att massera in, men jag kan inte bedöma det helt för sig eftersom jag använde oljan direkt efter. 


Moroccanoil behandlingen: Den var som en olja som man maserade in. Denna var i light-versionen för fint hår (min styvmamma har bra koll på afro-hår;). Denna luktade som balsamet men starkare!


Allt som allt fungerade detta superbra i mitt hår! Det enda som var lite tråkigt var att oljan inte är så dryg :/ För det behövs en del för att få det fördelat i hela håret. Men när håret har absorberat det så känns det inte oljigt alls, och det är ett definitivt plus! 


Men! Nu ska jag vara lite duktig och skicka länk till där man kan köpa denna presentförpackning som jag fick: 


KÖP HÄR:

https://www.bangerhead.se/sv/artiklar/moroccan-holiday-gift-kit.html


http://www.lyko.se/sv/artiklar/moroccanoil-necessar-paket.html


(Jag fick också med väskan som finns på hemsidorna men orkade inte hämta och fota den...) Men saken är den att om man köper kitet så bör man byta ut oljan till light om man har afrohår. Det sa tydligen frisörskan till styvis. Och det gjorde hon såklart för min skull, gulle! :) 



Translate

Sök i bloggen

Twitter! (NEW)

Bloglovin'

bloglovin bloglovin

Kontakt

afroego@live.se

Fråga!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Fråga mig

18 besvarade frågor

RSS

Omröstning

Vad läser du helst om i den här bloggen?
 Afrohår
 Mode
 Kändisar
 Skönhet
 Personligt (om mig)

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards